جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

پالوده یا فالوده نشاسته کرمانی

طرز تهیه فالوده کرمانی

عنوان های مقاله :

طرز تهیه فالوده نشاسته کرمانی

مواد لازم فالوده نشاسته کرمانی:

 

شکر ۲ پیمانه

آب ۱ پیمانه

گلاب یا عرق نعنا نصف پیمانه

نشاسته ۱ پیمانه

آب ۵ پیمانه

تخم شربتی به مقدار دلخواه

مرحله اول تهیه فالوده نشاسته کرمانی

در ابتدای امر، شربت را تهیه می کنیم، شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و به قوام آید. سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود.

مرحله دوم تهیه فالوده نشاسته کرمانی

اصل فالوده نشاسته کرمانی، نشاسته است.

نشاسته را با یک پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم. سپس یک قابلمه برداشته و ۴ پیمانه دیگر آب را داخل آن می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوشد. وقتی که آب جوشید، مخلوط آب و نشاسته را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم تهیه فالوده نشاسته کرمانی

در این مرحله می گذاریم به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزد. در این مدت باید به صورت مرتب مواد را هم بزنیم تا ته نگیرد. وقتی که نشاسته پخته شد، یک ظرف دیگر برداشته و آب سرد و کمی یخ را درون آن می ریزیم.

تور داخلی کرمان گردی (اینجا کلیک کنید).

مرحله چهارم تهیه فالوده نشاسته کرمانی

حالا یک سبد دارای سوراخ های ریز را از فاصله ۴۰ تا ۵۰ سانتی متری نگه می داریم و مواد نشاسته ای را درون آن ریخته و با لیسک از سبد رد می کنیم تا داخل آب سرد ریخته شود. فالوده ها را از آب جدا کرده و درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله آخر تهیه فالوده نشاسته کرمانی

در مرحله پایانی شربت کرمانی تخم شربتی را که دو ساعت قبل با کمی آب گرم خیسانده ایم و شربتی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

سپس حدود ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال گذاشته، سپس فالوده نشاسته کرمانی آماده سرو میباشد.

سایر خوشمزه ها و شیرینی های کرمان (اینجا کلیک کنید).

سفر به کرمان ـ باغ شاهزاده ماهان متعلق به کیست

    مجله سایت بانوی کرمانی :

    دیدگاه ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    رزرو اقامت در اکوکمپ ستاره کویر ماهان

    رزرو تور اکوکمپ ستاره کویر لوت ماهان

    10% OFF

    • سفر به عمق کویر لوت شهداد
    • آفرودسواری
    • اقامت اکوکمپ ستاره کویر
    • فولبرد